A képzés célja olyan elméletben és gyakorlatban egyaránt jártas szakemberek képzése, akik képesek a termelés folyamatának egészét áttekinteni, és egy üzem vezetésével kapcsolatos gazdasági, szervezési, vezetési, technológiai és műszaki döntéseket megalapozottan meghozni.
2023. december 17.
A szakképzésben végzett hallgatók felkészültségük révén hozzájárulnak a hazai gasztronómiai kultúra fejlődéséhez.
A képzésre 2024. január 15-ig lehet jelentkezni.
A képzés rendszerszemléletű megközelítésre törekedve integrálja a szakterülettel összefüggő kémiai, élelmiszeripari mikrobiológiai, művelettani, gépészeti, gazdálkodás- és marketingtudományi ismeretanyagot. Az elméleti előadásokat és a szemináriumokat laboratóriumi és üzemi gyakorlatok, valamint rendszeres tanulmányi szemlék egészítik ki.
További részleteket a https://sorfozomesterkepzes.hu/ oldalon olvashat. Kérdés esetén információ kérhető a [email protected] e-mail címen.
Forrás: NAK / Dr. Penksza Péter
Fotó: sorfozomesterkepzes.hu